Yaprak: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bak Keyfine,Kendine İyi Bak  (Okunma Sayısı 176 kez)
0 Üye ve 1 Konuk konuyu incelemekte.
KARDELEN*36
Yönetici
Can Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

İleti Sayısı: 219

« : Mayıs 14, 2010, 08:54:41 ÖS »

Bak keyfine,kendine iyi bak deme bana!
"Bak keyfine,kendine iyi bak"veda deği elveda cümlesdir çoğu zaman.O beş kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde...
Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım,olamayacağım.İstesem de istemesem de sevdim
bir zamanlarseni,hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olurda bir gün dö-
nersem seni iyi bulmak istiyorum.Bak keyfine,kendine iyi bak çünkü bundan sonra kendinden baş-
kası olmayacak yanında,sana bakacak.Ben olmayacağım. Bak keyfine beni düşünme,çünkü
bende seni düşünmeyeceğim artık.Arama sakın beni,yazma,çünkü ben yazmayacağım.
                Sil beni yüreğinden,çünkü ben sileceğim.Fakat yaşanılan,paylaşılan güzel şeyler hatı-
rına sana yürekten mutluluklar diliyorum.Ve ben dönmemek üzere gidiyorum.Bak keyfine aramızda
gecen herşeye rağmen bundan sonra iyi olduğunu bilmeyi tercih ederim.Aslında bilmek çok önemli
değil,iyi olduğunu varsayacağım ben.Seni birdaha görmemek üzere gidiyorum ben,seni kendinle
başbaşa,yapayalnız bırakıyorum ben Biliyorum kendini bırakacaksın benden sonra,o yüzden bak
keyfine diyorum.Aslında bakarsanda çok da fazla umursamıyorum.
Bak keyfine.kendine iyi bak; derler tutkuyla sevenler,bazen birden fazla söylerler bunu çünkü
onları ayırmak, eti tırnaktan ayırmak gibidir.Kolay kolay kopamaz onlar,süreç çok acı verir,yürek
parçalayıcıdır.Bak keyfine,kendine iyi bak;derler ve giderler.Bu sözlerin içinde ihanet yok,hiç
bir zaman olamaz derler ve giderler.En büyük ihanet değilmidir aslında seni seveni,ihtiyacı olanı
yüzüstü bırakıp gitmek...Seni suskunluğa mahkum edip giderler,seni parçalara ayırıp en büyük
 parçayı yanlarına alıp  giderler,seni senden alıp gittiklerini sanırlar.
                  Suçlayamazsın geçerli bir nedeni vardır elbet.Suçlatmaz kendini,savaşmadığı için
kızarsın ama  suçlayamazsın,savaşmışlarsa yenildikleri için kızarsın ama suçlayamazsın.
Seni istemiyorum artık hayatımdan çıkaracağım ama bilki hiç unutmayacağım diyemedikleri için
 bak keyfine  derler.Biliyorum çok kanayacaksın ama daha iyisini yapamıyorum diyemedikleri için
bak keyfine,kendine iyi bak,derler.Vicdanlarını rahatlatmak için çünkü o kan uzun süre akacaktır
ve o yara asla kapanmayacatır.
Yaprak: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: