|
KARDELEN*36
|
 |
« : Temmuz 11, 2010, 12:05:39 ÖÖ » |
|
Biraz kırgınım,biraz kızgın,beni yüreğime kızgın bırakan sözlerini dilinde yüraklerin katili olarak besteleyene... Yüreğimin elinden tutup, sadece onunla olmak istiyorum,vefa yı sadece ondan ummak ve ona vefalı olmak istiyorum... Biraz kırgınım yüreğimin ayağıyla yürüyüp gittiyim mekanı beyenmeyen,O nun telkiniyle tuttuğum dalı kesen;O adımlarla yol çizmeye çalışırken içimde gizli bir hüzün var.Sanki kendine bakan bir ayna misali... üzgünüm şimdi dargınım. Dile getiremediklerimi söyleyemediğim için suçluydum.Şımarıklık,ukalalık,kendini beyenmişlik,bencillik vs gibi şeylerin yüzüme vurulmasına kırgınım.Kavgamın tek galibi,sensizlikmiş senden payım,hayatımda tek sana yenik düştüm inanmadın.Yüreğimin tek sahibi,yere serdim umudumu,hiçe saydım gururumu kucakladım umudumu,yasak koydun şu gönlüme senin izin verdiğin ölçülerde yaklaştım sana sevdim seni inanmadın... İki damla gözyaşı, hiç kaybolmayacak suretin nefes alışın yüreğimde... Seni sevdim ben gözlerimin en değerlisi. Kendi sularımda boğuluyorum,kendi yaşadığım derinlikler sebebim oluyor,bu ne senden,ne aşkımdan düpedüz benden... Yaşadığım umutsun,mutluluksun bende gözlerine baktığımda kendimi hiç bilmediğim bir yerde buluyorum.Ne başkalarının varoluşu nede başka birşey ilgilendiriyor.Seninleyken gözlerine baktığım her an yeni bir hayat buluyorum. Bazen gözlerine baktığımda acıyı görüyorum,bazense en güzel mutlulukları. Yüreğimdeki izin günden güne belirginleşiyor.Seni sevmek nefes almak demek benim için. yüreğimin her bir atışında sen varsın. Yüreğimdeki en güzel iz senin izin... Üzerinde durmasan ne kaybederdin, hemen yüzüme vurmasan ne kaybederdin.Bir tarafım acıyor bir tarafım hüzünlü... O kadar karmakarışığımki ağlıyormuyum ne... Yoksa gözüme tozmu kaçtı? Ama yok ağlıyorum galiba,sözlerin geliyor aklıma,gözler damla tanecikleriyle boşalıyor içime yetmiyor, birde gülüyorum. "Hem ağlayıp hem gülmek böyle olsa gerek" O ışıl ışıl bakan gözlerin,yumuşacık ellerin geliyor aklıma,sana kıymaktansa kendime kıymayı tercih ediyorum. Her ne kadar sözün acıttıysada yüreğimi. Kırılırım küstüyüm vakit kendime Ben kızarım kendime yeter ki sen içimde mahfuz olan sevdanın adı ol! Ama yar kırgın değilim sana haddim değil ki zaten....!
|